[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
رتبه نشریه

کسب رتبه A+ با 91 امتیاز در ارزیابی و رده‌بندی سال 1394 کمیسیون نشریات علمی کشور

از میان 690 مجله در حوزه علوم انسانی تنها چهار نشریه از جمله فصلنامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، موفق به کسب بالاترین رتبه در رده‌بندی کمیسیون نشریات علمی کشور، یعنی رتبه A+ شده‌اند
مجله تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی از چهار سطح رتبه‌بندی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلامی، در دو سال متمادی (1393 و 1394) در ردیف مجلات برتر (Q1) قرار گرفت
کسب رتبه سوم در میان مجلات علوم انسانی بر اساس امتیازبندی کمیسیون نشریات علمی کشور در  سال 1394

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML کتیبه‌های مدارس عصر صفویه به مثابه رسانه‌های نمادین هنر شیعی نمونه موردی: مسجد ـ مدرسه چهارباغ اصفهان
محی الدین آقاداودی ، ایمان زکریایی کرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ملاک بهره مندی اهل بیت(ع) از نتایج فتوحات
امیرعباس مهدوی‌فرد ، علی حسن‌بگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نگاهی انتقادی به محل شهادت امام حسین(ع) «تحلیل پنداره گودال قتلگاه»
محسن رفعت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل گفتمان سروده فرزدق برای امام سجاد(ع)
مریم شعبان‌زاده ، محبوبه ایمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مشارکت سیاسی خاتون‌ها در دولت سلجوقیان ایران
طاهره رحیم پور ازغدی ، فریبا علاسوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رهیافت‌های ناظر بر تأثیر عرفان و تصوف در فرایند تمدن اسلامی
صالح زارعی ، قاسم پورحسن
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





فصلنامه علمی ـ پژوهشی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی The History of Islamic Culture and Civilization A Quarterly Research Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 0 queries by